halohaa chingu

halohaa chingudeul…

mianhae udah 3 hari ya Reri gak update…

#plak

hari ini Reri cuma bisa ngasih header baru spesial SuGen couple nih…

simple sih, abis ukuran headernya kecil bgt cuma 940×200 buat 18 orang, yeah cuma bisa jadi kayak gitu..

*Reri beneran gak ada bakat desain ya*

-.-

emm…

sekarang Reri lagi nulis FF spesial buat Kyo…. *chingu yg paling aktif* 😀

semoga sabtu atau minggu bisa di publish…

*gak tahu deh bagus atau jelek*

hopely she will like it

kalau gak suka, mianhae ya Kyo…

T_T

Have a nice day chingudeul !!!

      xoxo

-Choi Reri- *istri sahnya wonnie*

hahahaaa

Advertisements

About choireri

I'm not a writter, but I LIKE writing. Siwon is my priority bias and I like YoonWon + SeoKyu too ^^ author at CRFF

Posted on July 19, 2012, in My mind. Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. Kyo tunggu ya, Reri eonnie, dan jeongmal kamsahamnida Reri eonnie bikin Kyo eksis di blognya eonnie 🙂 #plakk…. Sekali lagi jeongmal kamsahamnida Reri eonnie ;-).

Leave Your Words, Chingudeul ^^

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: